Configurator Uit-/Aanbouw & Dakopbouw

Om u alvast van dienst te kunnen zijn met een gewenste richtprijs heeft Bouw op Ons B.V. deze configurator voor u beschikbaar gesteld. Deze richtprijs dient ter indicatie, indien u deze configurator correct en volledig invult zal onze richtprijs overeen komen met uw definitieve offerte.

Wij adviseren U om meerdere offertes op te vragen bij onze collega’s zodat u meer gevoel krijgt bij de huidige marktprijzen. Omdat Bouw op Ons B.V. ook een adviserende functie heeft kunt u vrijblijvend uw reeds opgevraagde/ontvangen offertes ter controle aanbieden op juistheid, verborgen kosten, en conformiteit met de marktprijs. Bouw op Ons B.V. kan voor u de juiste en volledige informatie beschikbaar stellen zodat u een weloverwogen keuze kunt maken tussen verschillende aanbieders.

 

Voor Dakopbouw dient u de uitkomst van deze configurator te vermenigvuldigen met een factor 1.2, deze zijn doorgaans duurder omdat er een extra zijde met bekleding en kozijnen gemonteerd moet worden. 

 

Komt u er zelf niet uit, neem dan gerust even contact met ons op.

In 3 stappen je aanbouw ontwerpen.

Bepaal de afmetingen

Kleiner of groter, voer de gewenste afmetingen in voor jouw aanbouw. Let wel op dat je dit in centimeters doet.

Kies je opties

Voor zowel de binnen- als de buitenzijde. Van gevel tot kozijn, van wanden tot lichtwerk. Stap voor stap geef je jouw voorkeuren op.

Ontvang je offerte

Alles ingevuld? Al je wensen opgegeven? Dan ontvang je jouw offerte. Indien gewenst maken we een afspraak en nemen we alles samen door.

Buitenzijde none
Binnenzijde none
Gevelbekleding none
Rollaag none
Kozijn none
Daklicht none
Daktrim none
Overstek none
Daktrim Overstek none
Spots in overstek none
Buitenlicht none
Buitenstopcontact none
Regenpijp none
Verwarming none
Vloerverwarming none
Verlichting lichtpunt none
Spotjes none
Wandlampen none
Wandlampen type none
Afwerking binnenzijde none

Samenvatting

Extra woonruimte

Offerte aanvragen

Volledige ontwerp per mail ontvangen? Laat hieronder je gegevens achter. Zijn er na ontvangst bepaalde wensen niet opgenomen? Laat het ons weten, dan plannen we een bezichtiging in.

  • Ontvang je 3D-ontwerp per mail
  • Zie alle opties op een rijtje
  • Pas op locatie je wensen aan
Totaal aanbouw
Total:
buitenzijde :
binnenzijde :